Προσφορές  
Μηνύματα επισκεπτών  

Παραλίες

Παραλίες, Lithos Luxury Rooms: Μήλος δωμάτια πισίνα θέα θάλασσα
Παραλίες, Lithos Luxury Rooms: Μήλος δωμάτια πισίνα θέα θάλασσα
Κράτηση online

Παραλίες

Δεν θα ξέρετε ποια να πρωτοδιαλέξετε από τις 70 περίπου πανέμορφες παραλίες του νησιού. Τόσο ξεχωριστές ,με καταγάλανα νερά και ιδιαίτερα χρώματα ,λόγω των ηφαιστειογενών πετρωμάτων του βυθού, αλλά και με λευκόχρυσες αμμουδιές.

Η Μήλος έχει καλό οδικό δίκτυο και εξασφαλίζει πρόσβαση στις περισσότερες παραλίες.Ξεκινώντας από το μεγάλο φυσικό λιμάνι, ο Αδάμαντας αποτελείται από τις παραλίες του Παπικινού και της Αχιβαδόλιμνης. Στην είσοδο του φυσικού λιμανιού βρίσκεται και το πανέμορφο ψαροχώρι με τα ιδιαίτερα κτίσματα και τα εκτυφλωτικά χρώματα, το Κλήμα.


Ανάλογα με τις διαθέσεις σας αλλά και με τους ανέμους μπορείτε να πάτε σε κάποια βόρεια παραλία όταν έχει νοτιάδες. Εκεί οι παραλίες είναι κατεξοχήν βραχώδεις. Η διασημότερη και όχι άδικα είναι το Σαρακίνικο με το απόκοσμο τοπίο, αλλά υπέροχες είναι και ο Μύτακας , η Αλογόμαντρα, ο Παπάφραγκας , ο Αγ.Κωνσταντίνος, με σπηλιές, φυσικές γέφυρες και μικρές αμμουδιές.


Οι ανατολικές παραλίες είναι προσβάσιμες από ξηράς μέσω Πολλωνίων. Οι περισσότερες έχουν βότσαλα, αλλά υπάρχουν και πολλές μικρές με χρυσαφένια άμμο που είναι προσβάσιμες με σκάφος. Από τα Πολλώνια είναι πολύ κοντά με σκάφος και το νησί Κίμωλος αλλά και το νησάκι Πολύαιγος.

Στις δυτικές παραλίες του νησιού της Μήλου το οδικό δίκτυο είναι χωρίς άσφαλτο και πρέπει να πάτε εφοδιασμένοι με νερό .Προσφέρεται για τους λάτρεις της ομορφιάς του άγριου τοπίου. Ο Άγιος Ιωάννης με τις δίδυμες παραλίες είναι προσβάσιμος μόνο από θαλάσσης , οι Τριάδες με τις τρείς αμμώδεις παραλίες με εξαιρετικές θαλάσσιες σπηλιές και το Αμμουδαράκι.

Για τις νότιες παραλίες το οδικό δίκτυο είναι πολύ καλό. Έχει αμμώδεις παραλίες προστατευμένες από απόκρημνους βράχους. Για να φτάσετε στον πολύ γραφικό Γέροντα, χρειάζεται να περπατήσετε, αλλά θα αποζημιωθείτε από το ονειρεμένο τοπίο. Χαρείτε το μπάνιο σας στην όμορφη παραλία Αγία Κυριακή.
Το Παλιοχώρι και ο Προβατάς έχουν παραλία με χρυσοκόκκινη άμμο και αβαθή νερά. Στον Προβατά θα βρείτε εστιατόρια ταβέρνες και café. Στην Φυριπλάκα που υπάρχει οργανωμένη παραλία αλλά και στο Τσιγκράδο (στην παραλία αυτή η πρόσβαση από ξηράς γίνετε μόνο με σχοινί αρκετά επικίνδυνη) θα απολαύσετε καταγάλανα νερά, γκρίζα άμμο και ονειρεμένο τοπίο.