Προσφορές  
Μηνύματα επισκεπτών  

Η ιστορία μας

Η ιστορία μας, Lithos Luxury Rooms: Μήλος δωμάτια πισίνα θέα θάλασσα
Η ιστορία μας, Lithos Luxury Rooms: Μήλος δωμάτια πισίνα θέα θάλασσα
Κράτηση online

Ζήστε από κοντά τη μοναδική αρχιτεκτονική του τόπου σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό “πέτρινης παράδοσης” και μοντέρνας εσωτερικής διακόσμησης.
 

Εδώ ξεκινάει η ιστορία του Lithos Luxury Rooms.....

Όταν η απλότητα και η κομψότητα συνδυάζεται άριστα και αρμονικά με την άνεση και τη σύγχρονη αισθητική βασισμένη με σεβασμό πάντοτε στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, τότε γνωρίζεις ότι κατέφθασες στο Lithos Luxury Rooms.

Η λέξη φιλοξενία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το προσωπικό του Lithos Luxury Rooms καθώς και με όλες τις πολυτελείς υπηρεσίες που προσφέρει. Εδώ, μια αξέχαστη εμπειρία συναισθημάτων κι αισθήσεων ξεκινά έχοντας ως φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους και το μαγευτικό, ειδυλλιακό ορίζοντα της Μήλου.

Χτισμένο σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες της μαγευτικής Μήλου, σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι του Αδάμαντα το συγκρότημα των σύγχρονα διαμορφωμένων κατοικιών υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες κάθε εκλεκτού επισκέπτη.

To Mαγευτικό φυσικό περιβάλλον μας συνειδητά έχουμε επιλέξει να φιλοξενεί μόνο ενήλικες, ώστε να τους δώσουμε τη δυνατότητα της απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας! Στην κρυστάλλινη πισίνα που δένει αρμονικά και γίνεται "ένα" με τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου Πελάγους ,το Lithos Luxury Rooms θα μετατρέψει τις διακοπές σας σε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Στον άνετο εξωτερικό χώρο ,δίπλα στην κεντρική πισίνα με τα γαλάζια δροσιστικά νερά σερβίρεται το πρωί πλούσιο παραδοσιακό πρωινό. Βασισμένο κυρίως στην υγιεινή μεσογειακή διατροφή, περιλαμβάνει και σπιτικές χωριάτικες πίτες, όλα φτιαγμένα πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά ντόπια υλικά και προϊόντα.

Η ιδιοκτήτης και το προσωπικό του Lithos Luxury Rooms , εστιασμένη στην προσωπική επαφή με το φιλοξενούμενο, έρχεται να συμπληρώσει και να εξασφαλίσει μια μοναδική διαμονή που αποτελεί ορισμό της άνεσης και της ελληνικής φιλοξενίας.

Ζήστε από κοντά τη μοναδική αρχιτεκτονική του τόπου σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό "πέτρινης παράδοσης" και μοντέρνας εσωτερικής διακόσμησης. Πέτρινοι τοίχοι, επιπλωμένες βεράντες και κήποι που αγγίζουν το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας σε ένα φυσικό περιβάλλον λουσμένο από τον καυτό ήλιο της Μήλου, συνθέτουν τον απόλυτο προορισμό για όσους δεν αναζητούν απλά μία διαμονή αλλά μια εμπειρία ζωής.

Σας ευχόμαστε τις καλύτερες στιγμές διακοπών στο χώρο μας!