Προσφορές  
Μηνύματα επισκεπτών  

Διαμονή

Το δώρο στον εαυτό σας...

Νεόδμητο, το Lithos Luxury Rooms  προσφέρει μια εξαιρετική διαμονή στη Μήλο. Τα διαχρονικής αισθητικής δωμάτιά μας προσφέρουν την απόλυτη αίσθηση ευεξίας και γαλήνης. Ακόμη, επιτυγχάνεται η εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα του νησιού και τις μαγευτικές, κρυστάλλινες παραλίες .

Λόγω της τοποθεσίας του,  το ξενοδοχείο μας στη Μήλο  προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα, σε ένα σκηνικό ανεπανάληπτης ομορφιάς. Απολαύστε θέα στο απέραντο γαλάζιο που κόβει την ανάσα, από τα  δωμάτιά μας.

Ανακαλύψτε τη μοναδικότητα και την άγρια, φυσική ομορφιά της  Μήλου, τις μυρωδιές από τα αρωματικά βότανα που φυτεύουμε στον κήπο και χρησιμοποιούμε και στη μαγειρική μας. 

Εξερευνήστε τους  γύρω κρυμμένους της θησαυρούς, εξαιρετικής ιστορικής αξίας και παράδοσης. Καθώς βρισκόμαστε μόνο 1,5 χιλιόμετρο από το απόκοσμα εντυπωσιακό Σαρακήνικο, η αύρα των Κυκλάδων σας αγκαλιάζει στο Lithos Luxury Rooms, όταν ατενίζετε τον ορίζοντα με τα ζεστά χρώματα να κατακλύζουν τον ουρανό της Μήλου και εσείς δεν έχετε παρά να παραδοθείτε σε αυτήν τη παραμυθένια ομορφιά.

Δωμάτιο Θέα Θάλασσα

Ιδανικό για 2 ενήλικες

Μέγεθος Δωματίου: 16 τ.μ.

  • Άτομο/α: 2 ενήλικες
  • Κρεβάτι/α: 1 υπέρδιπλο κρεβάτι
δειτε το δωματιο

Δωμάτιο Πλαϊνή Θέα Θάλασσα

Ιδανικό για 2 ενήλικες

Μέγεθος Δωματίου: 16 τ.μ.

  • Άτομο/α: 2 ενήλικες
  • Κρεβάτι/α: 1 υπέρδιπλο κρεβάτι
δειτε το δωματιο